Google Shopping

Online vindbaarheid verbeteren Benieuwd waar je kansen liggen?

Wij scannen je website en nemen je huidige situatie onder de loep om je van advies te voorzien.

Scan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat is Google Shopping?

Google Shopping is een onderdeel van Google Ads en is essentieel voor het online uitlichten en verkopen van producten. Jouw producten, compleet met prijs, afbeelding en reviews, kunnen bovenaan of naast de standaard zoekresultaten verschijnen. Met Google Shopping is het aantal aankopen vanuit Google gigantisch toegenomen en dat aantal groeit nog steeds iedere dag. Waarom? Omdat potentiële kopers gemakkelijk producten kunnen bekijken en kunnen vergelijken tussen verschillende verkopers. Door de geautomatiseerde koppeling met je website weet Google precies welke producten en productvarianten je op voorraad hebt. Zo adverteer je alleen met producten binnen je assortiment.

Tegenwoordig is Google Shopping onmisbaar voor online retailers. Het platform is verantwoordelijk voor een groot deel van de totale klikken op Google advertenties en is de traditionele tekst advertenties dan ook voorbij gestreefd. Met miljoenen gebruikers die dagelijks op Google zoeken naar producten en de grote verschuiving van het aantal mensen dat fysieke aankopen telkens vaker online doet, is dat dan ook geen verrassing. Met Google Shopping bereik je op het juiste moment de mensen die op zoek zijn naar jouw producten en het is dan ook niet voor niets onmisbaar bij een strategie voor zoekmachine adverteren bij E-Commerce websites.

De werkwijze

  1. Setup Van Google Shopping: We helpen bij het instellen van je Google Merchant Center-account en het uploaden van je productfeed naar Google Shopping.
  2. Campagne Management: We beheren je Google Shopping-campagnes, inclusief het bepalen van de strategie, het instellen van de biedingen, het segmenteren van de doelgroep en het optimaliseren van de campagnes voor maximale ROI.
  3. Optimalisatie Van Productfeeds: We optimaliseren je productfeeds om de zichtbaarheid van je producten te verbeteren, inclusief het optimaliseren van producttitels, beschrijvingen, afbeeldingen en meer.
  4. Rapportage & Analyse: We bieden uitgebreide rapportage en analyse om de prestaties van je Google Shopping-campagnes te volgen, met inzichten om de ROI te verbeteren.

Waarom Google Shopping?

Efficiënte zichtbaarheid

Google Shopping-advertenties worden weergegeven boven de normale zoekresultaten, waardoor jouw producten een directe zichtbaarheid hebben bij potentiele klanten.

Directe verkoop

Klanten kunnen jouw producten direct vergelijken en kopen vanuit de Google Shopping-advertenties, waardoor het verkoopproces aanzienlijk versnelt.

Targeting op maat

Met Google Shopping kun je gericht adverteren op basis van gedrag, interesses en eerdere aankopen van gebruikers, wat resulteert in hogere conversieratio’s.

De Voordelen Van Onze Dienstverlening

Onze diepgaande kennis van Google Shopping stelt ons in staat om een hoge return on investment (ROI) te genereren voor jouw bedrijf. We zetten je producten op de voorgrond en maximaliseren je zichtbaarheid op het web. Dit zorgt voor een sterkere merkaanwezigheid, meer bezoekers naar je site en uiteindelijk meer verkoop.

Continue Groei en Verbetering

Bij ons stopt het werk niet bij de setup en het beheer van je Google Shopping-campagnes. We blijven continu werken aan de groei en verbetering van je resultaten. Dit doen we door constant nieuwe strategieën te testen, de prestaties van je advertenties te monitoren en je campagnes te optimaliseren om de kosten te verlagen en de winstgevendheid te verhogen.

Maak De Stap Naar Succes

Laat ons team van experts je helpen om je producten onder de aandacht te brengen bij een groter publiek, de zichtbaarheid te vergroten, en je online verkoop te stimuleren. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze Google Shopping-diensten jouw bedrijf naar een hoger niveau kunnen tillen.

Neem de controle over je online aanwezigheid. Zet je producten in de schijnwerpers en laat je verkoop groeien met onze geavanceerde Google Shopping strategieën. Het succes ligt binnen handbereik. Neem vandaag nog de stap.

Interesse in onze diensten?

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Betere posities behalen in Google? Door te werken aan de drie pijlers van SEO: techniek, content en autoriteit groeien we in zoekwoorden en zoekwoordposities om zo je online marktaandeel te vergroten.

SEA

Zoekmachine adverteren

SEA is een effectieve strategie om op korte termijn je bereik te vergroten of om bepaalde diensten of producten extra uit te lichten. Google geeft advertenties een prominentere plek in de zoekresultaten.

CRO

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie helpt je om meer uit je huidige bezoekers te halen. Het optimaliseren van de klantreis door obstakels en twijfels weg te nemen zorgt voor een groei in aankopen of leads.

Social advertising

Adverteren op social media

Het social media bereik is gigantisch. Met social advertising kunnen we specifieke doelgroepen aanspreken om zo je diensten of producten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Linkbuilding

Ontwikkeling & onderhoud

Met linkbuilding groeit je online autoriteit. Een betere autoriteit zorgt voor een betere online vindbaarheid. Samen met content en techniek is dit een belangrijke pijler voor zoekmachine optimalisatie.

Webdesign

Maatwerk websites

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. De juiste vertegenwoordiging van jouw dienst of product door design en inhoud zorgt ervoor dat je de juiste doelgroep aanspreekt en het vertrouwen van je bezoekers wint.

Bekijk onze blogs