Webdesign

Tijd voor een nieuwe website of webshop? We helpen je graag!

Benieuwd waar je kansen liggen?

Ontvang vrijblijvend een analyse per e-mail!

Scan
Online vindbaarheid verbeteren Benieuwd waar je kansen liggen?

Wij scannen je website en nemen je huidige situatie onder de loep om je van advies te voorzien.

Scan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Professioneel webdesign

Jouw website is de online visitekaartje van je bedrijf en wij als digital agency snappen als geen ander dat jouw online vertegenwoordiging juist in deze tijd zo ontzettend belangrijk is. Je website reflecteert de kernwaarden van het bedrijf en spreek de juiste doelgroep aan door een pakkend webdesign waarbij uitstraling en een effectieve inrichting centraal staan.

Professionele webdesign omvat niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook een sterke focus op functionaliteit en gebruikerservaring. Een goed website design helpt bij het verhogen van de betrokkenheid van gebruikers, het verbeteren van de conversieratio’s en het versterken van je merkidentiteit.

Met onze expertise en ervaring helpen we jouw bedrijf opvallen in de digitale wereld en door professioneel webdesign zorgen we ervoor dat je online aanwezigheid naar een hoger niveau wordt getild. Ontdek hoe wij jouw visie omzetten in een verbluffende website die jouw doelgroep aanspreekt.

Unieke maatwerk websites

Wij geloven niet in het aanpassen van gekochte templates en deze doorverkopen. Wij bouwen onze websites vanaf de grond op waarbij alles zelf ontworpen en gecodeerd wordt, zoals een echt webdesign bureau dat doet. Vervolgens koppelen we onze maatwerk website aan WordPress zodat je zelf gemakkelijk je eigen teksten, afbeeldingen en pagina’s kunt beheren. Zo zorgen we dat we precies het maatwerk kunnen leveren dat aansluit bij je behoeften en doelstellingen.

De voordelen van ons professionele webdesign bedrijf

  • Maatwerk websites die perfect aansluiten bij je wensen
  • WordPress of Woocommerce als CMS
  • Schone en zuivere code voor betere prestaties en laadtijden
  • Unieke merkidentiteit
  • SEO basis geoptimaliseerd

Flexibiliteit en gebruiksgemak met WordPress

WordPress is een flexibel en krachtig Content Management System (CMS) dat wordt gebruikt om websites en blogs bouwen en te beheren. Het is een veelzijdig en gebruiksvriendelijk platform, ideaal voor zowel kleine als grote bedrijven. Met een breed scala aan plugins kan je een unieke website bouwen die past bij jouw merk en jouw bedrijfsdoelstellingen. Als ervaren WordPress webdesigners helpen we je graag met het bouwen van je WordPress website. Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeer vrijblijvend!

Ben je er klaar voor?

Het kiezen van het juiste webdesign bureau kan een game-changer zijn voor jouw online aanwezigheid. Een ervaren webdesign bedrijf biedt een uitgebreide set aan vaardigheden en expertise om je te helpen een effectieve en aantrekkelijke website te bouwen die aan jouw specifieke behoeften en doelen voldoet. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom gerust eens langs voor een kop koffie.

FAQs

Wat is mobile first webdesign?

Mobile-first webdesign is een benadering waarbij een website of applicatie eerst wordt ontworpen voor mobiele apparaten, met de nadruk op optimale presentatie en prestaties op dit platform, en daarna wordt aangepast voor grotere schermen. De opkomst van deze aanpak is een directe reactie op de veranderende patronen van internetgebruik.

In het begin van de jaren 2000 werden websites voornamelijk ontworpen voor desktopcomputers. Maar naarmate de tijd vorderde, begon het internetgebruik zich te verschuiven naar mobiele apparaten. Volgens een rapport van Morgan Stanley uit 2010 zou mobiel internetgebruik desktopgebruik in 2014 gaan overtreffen. Dit bleek inderdaad het geval te zijn en de trend heeft zich sindsdien alleen maar versterkt. Volgens Exploding Topics was in juni van 2023 55% van het wereldwijde webverkeer afkomstig van mobiele telefoons. In 2015 was dit percentage nog maar 31%.

Deze verschuiving naar mobiel internetgebruik heeft geleid tot de noodzaak van het ontwerpen van websites die eerst en vooral geoptimaliseerd zijn voor mobiele apparaten. Het voordeel van het mobile-first ontwerp is dat het rekening houdt met beperkingen en voordelen van mobiele apparaten om een optimale gebruikerservaring te bieden.

Bovendien hebben websites die goed presteren op mobiele apparaten vaak een betere vindbaarheid in zoekmachines zoals Google, aangezien ‘mobile friendliness’ tegenwoordig een belangrijke ranking factor is in het algoritme. In feite heeft Google in 2019 een update uitgerold die bekend staat als ‘mobile-first indexing’, wat betekent dat de zoekmachine voornamelijk de mobiele versie van de inhoud voor indexering en rangschikking in de zoekresultaten gebruikt. Dit maakt het ontwerp van mobiel-vriendelijke websites nog belangrijker voor je online vindbaarheid.

Wat is responsive webdesign?

Bij responsive webdesign wordt de website zo ontworpen en gebouwd dat het uiterlijk en de functionaliteit van de website zich automatisch aanpassen aan het formaat van het scherm waarop deze wordt bekeken. Dit kan een desktopcomputer, een laptop, een tablet of een smartphone zijn.

Het idee achter responsive webdesign is dat in plaats van afzonderlijke ontwerpen te maken voor desktop en mobiel, één enkel ontwerp kan reageren en zich kan aanpassen aan de grootte van het scherm. Dit wordt vaak gedaan met behulp van flexibele lay-outs, flexibele afbeeldingen en CSS-mediaquery’s. Hierdoor kunnen ontwerpers een consistent en gebruiksvriendelijk ontwerp maken dat goed werkt op verschillende apparaten.

Bijvoorbeeld, als u een website bekijkt op een desktopcomputer en vervolgens de grootte van het browservenster verandert, zal een responsieve website automatisch de lay-out aanpassen om de best mogelijke weergave te bieden voor het nieuwe vensterformaat. Op een smartphone of tablet zou de site ook automatisch de grootte en lay-out van de inhoud aanpassen om optimaal op het scherm te passen.

Het concept van responsive webdesign werd voor het eerst geïntroduceerd door Ethan Marcotte in een artikel uit 2010 op de website A List Apart. Sindsdien is het een standaardpraktijk geworden in webontwerp vanwege het toenemende gebruik van mobiele apparaten.

Interesse in onze diensten?

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Betere posities behalen in Google? Door te werken aan de drie pijlers van SEO: techniek, content en autoriteit groeien we in zoekwoorden en zoekwoordposities om zo je online marktaandeel te vergroten.

SEA

Zoekmachine adverteren

SEA is een effectieve strategie om op korte termijn je bereik te vergroten of om bepaalde diensten of producten extra uit te lichten. Google geeft advertenties een prominentere plek in de zoekresultaten.

CRO

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie helpt je om meer uit je huidige bezoekers te halen. Het optimaliseren van de klantreis door obstakels en twijfels weg te nemen zorgt voor een groei in aankopen of leads.

Social advertising

Adverteren op social media

Het social media bereik is gigantisch. Met social advertising kunnen we specifieke doelgroepen aanspreken om zo je diensten of producten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Linkbuilding

Ontwikkeling & onderhoud

Met linkbuilding groeit je online autoriteit. Een betere autoriteit zorgt voor een betere online vindbaarheid. Samen met content en techniek is dit een belangrijke pijler voor zoekmachine optimalisatie.

Webdesign

Maatwerk websites

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. De juiste vertegenwoordiging van jouw dienst of product door design en inhoud zorgt ervoor dat je de juiste doelgroep aanspreekt en het vertrouwen van je bezoekers wint.

Bekijk onze blogs