Branco Holtslag

Online vindbaarheid verbeteren Benieuwd waar je kansen liggen?

Wij scannen je website en nemen je huidige situatie onder de loep om je van advies te voorzien.

Scan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Over Branco Holtslag

Strateeg / SEO specialist

Hi, mijn naam is Branco Holtslag en ik ben de oprichter van Serpshark. Voor mij begon het allemaal met de opleiding mediavormgeving. Mediavormgeving is een brede opleiding waarbij je met allerlei soorten media en content te maken krijgt. Denk hierbij aan fotografie, videografie, de nabewerking hiervan, grafische vormgeving en natuurlijk webdevelopment. Voor mij werd het al vrij gauw duidelijk dat webdevelopment voor mij was weggelegd en hier ben ik me dan ook de rest van de studie in gaan specialiseren.

Met een achtergrond als webdeveloper ben ik altijd al bezig geweest in de online wereld. Dit heb ik een tijdje als beroep gedaan, maar op een gegeven moment begon het me op te vallen dat die nieuwe websites die ik had gemaakt, eigenlijk niet zo heel veel bezoekers trokken voor de klanten. Doodzonde want de klant heeft net geïnvesteerd in een nieuwe website, die vervolgens bijna niemand ziet.

Dat was het moment dat ik in mijn avonduren aan de slag ging met SEO. SEO, of zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat je beter vindbaar wordt in Google. Het begon laagdrempelig, maar toen de eerste kleine resultaten zichtbaar werden, was ik meteen verkocht. Het combineren van webdevelopment en online marketing is de perfecte gouden mix om klanten verder te helpen.

Fast forward naar 2023. Ik ben momenteel part-time werkzaam bij Traffic Today, een online marketing bureau in Deventer, als SEO specialist en in juli van dit jaar heb ik Serpshark opgericht om mijn werkzaamheden aan te bieden als ZZP-er.

Naast mijn ambitieuze plannen heb ik her en der ook nog wat vrije tijd over. In mijn vrije tijd sport ik graag. Wielrennen, hardlopen en met enige regelmaat een bezoekje aan de sportschool vind ik heerlijk! Verder ben ik een gezelligheidsdier. Ik ben graag met vrienden een avondje in de kroeg en ben altijd in voor het kijken van voetbalwedstrijden of een avond bordspelletjes.

Heb je vragen of wil je simpelweg eens sparren over je online positionering of strategie? Kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Een profielfoto van Branco Holtslag, de oprichter van Serpshark

Blogs van Branco Holtslag

Interesse in onze diensten?

SEO

Zoekmachine optimalisatie

Betere posities behalen in Google? Door te werken aan de drie pijlers van SEO: techniek, content en autoriteit groeien we in zoekwoorden en zoekwoordposities om zo je online marktaandeel te vergroten.

SEA

Zoekmachine adverteren

SEA is een effectieve strategie om op korte termijn je bereik te vergroten of om bepaalde diensten of producten extra uit te lichten. Google geeft advertenties een prominentere plek in de zoekresultaten.

CRO

Conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie helpt je om meer uit je huidige bezoekers te halen. Het optimaliseren van de klantreis door obstakels en twijfels weg te nemen zorgt voor een groei in aankopen of leads.

Social advertising

Adverteren op social media

Het social media bereik is gigantisch. Met social advertising kunnen we specifieke doelgroepen aanspreken om zo je diensten of producten bij de juiste doelgroep onder de aandacht te brengen.

Linkbuilding

Ontwikkeling & onderhoud

Met linkbuilding groeit je online autoriteit. Een betere autoriteit zorgt voor een betere online vindbaarheid. Samen met content en techniek is dit een belangrijke pijler voor zoekmachine optimalisatie.

Webdesign

Maatwerk websites

Een website is het online visitekaartje van je bedrijf. De juiste vertegenwoordiging van jouw dienst of product door design en inhoud zorgt ervoor dat je de juiste doelgroep aanspreekt en het vertrouwen van je bezoekers wint.

Bekijk onze blogs