Black hat SEO

Online vindbaarheid verbeteren Benieuwd waar je kansen liggen?

Wij scannen je website en nemen je huidige situatie onder de loep om je van advies te voorzien.

Scan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat is black hat SEO?

Black hat SEO verwijst naar technieken die worden gebruikt om de ranking van een website in de zoekresultaten van zoekmachines te verbeteren, maar die in strijd zijn met de richtlijnen van zoekmachines. Deze technieken zijn bedoeld om zoekmachines te misleiden, en kunnen resulteren in tijdelijke of permanente schade aan de ranking van een website.

Enkele voorbeelden van black hat SEO zijn het plaatsen van verborgen links of tekst op een pagina, het gebruik van keyword stuffing om zoekwoorden onnatuurlijk vaak te herhalen, het kopen van links van lage kwaliteit, en het dupliceren van content van andere websites.

Het gebruik van black hat SEO-technieken kan leiden tot het schenden van de richtlijnen van zoekmachines, en kan resulteren in een lagere ranking van de website, of zelfs verwijdering uit de zoekresultaten. Het is daarom belangrijk om alleen gebruik te maken van white hat SEO-technieken die in overeenstemming zijn met de richtlijnen van zoekmachines en de integriteit van de website behouden.

Bekijk onze blogs