Ad inventory

Online vindbaarheid verbeteren Benieuwd waar je kansen liggen?

Wij scannen je website en nemen je huidige situatie onder de loep om je van advies te voorzien.

Scan
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Wat is ad inventory?

Ad inventory, ook wel advertentievoorraad genoemd, verwijst naar de beschikbare ruimte op een website, mobiele app of ander digitaal platform waar advertenties kunnen worden geplaatst. Ad inventory wordt vaak aangeboden door uitgevers en kan worden gekocht door adverteerders via ad networks, ad exchanges of directe deals.

Ad inventory kan worden verkocht op basis van verschillende criteria, zoals de grootte en positie van de advertentie, de tijd van de dag en de locatie van de gebruiker. Het is belangrijk voor adverteerders om ad inventory te kopen die past bij hun doelgroep en marketingdoelen, zodat ze hun advertenties kunnen richten op de juiste mensen op het juiste moment.

Uitgevers proberen hun ad inventory te optimaliseren door een balans te vinden tussen het aanbieden van voldoende advertentieruimte om inkomsten te genereren en het behouden van een positieve gebruikerservaring voor hun bezoekers. Het is dus belangrijk om ad inventory op een verantwoorde en strategische manier te gebruiken om de beste resultaten te behalen.

Bekijk onze blogs